ZonnedakenDe slimme keuze voor bedrijven en agrariërsMeer informatie

Zonnedaken

Mijn eigen duurzame energie opwekken

Je eigen duurzame energie opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen. Ten eerste, een zonne-energiesysteem levert direct een besparing op je energiekosten vanaf het moment dat de zonnepanelen zijn aangesloten en je begint met produceren. Doordat je zelf voorziet in elektriciteit die je normaal afneemt bij een energieleverancier, bespaar je direct geld en wordt je onafhankelijker van prijsschommelingen op de markt.

Een ander voordeel zit in de verhoging van de waarde van je vastgoed. Het aanleggen van zonnepanelen verhoogd namelijk de waarde van je bedrijfsgebouwen of agrarische stallen. Dat allemaal terwijl je ook nog duurzaam bezig bent en CO2-uitstoot reduceert.

Dan zijn er ook subsidies beschikbaar voor grootverbruikers, kunnen kleinverbruikers gebruik maken van de salderingsregeling en zijn er fiscale aftrekregelingen die nog meer financieel voordeel kunnen opleveren.

Kortom, maak de slimme keuze voor je bedrijf of boerderij en stap over op zonne-energie.

 • Financieel

  Bespaar direct op je energiekosten

 • Duurzaam

  Zonnepanelen verminderen je CO2-uitstoot

 • Waardestijging

  Eigen zonnepanelen verhogen de waarde van je bedrijfspand of agrarische stallen

 • Zekerheid

  Wordt onafhankelijker van energieleveranciers en prijsschommelingen op de energiemarkt

 • Subsidies

  Er zijn subsidies en fiscale aftrekregelingen beschikbaar

Zonnedak

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw

 • Ervaring

  Onze expertise hebben we opgebouwd door jarenlange ervaring met de ontwikkeling en aanleg van zonnedaken bij bedrijven en agrariërs.

 • Expertise

  Vanaf ontwerp en haalbaarheidsstudie, subsidieaanvraag, montage en nazorg… Wij kennen de wegen en begeleiden je in het hele proces.

 • Maatwerk

  Elk project kent zijn eigen uitdagingen. Daarom richten wij ons op maatwerk, zodat we onze oplossingen zo goed mogelijk kunnen afstemmen op jouw specifieke project- en energiebehoefte.

 • Kwaliteit

  Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, treffen de juiste veiligheidsmaatregelen op de bouwplaats en installeren vakkundig conform de SCOPE-12 normering.

Zonnepanelen

Ons team heeft jarenlange ervaring binnen de zonne-energiemarkt en we hebben tal van mooie projecten mogen opleveren. We zijn overtuigd van de voordelen van verduurzamen voor het klimaat en we dragen graag ons steentje bij door te voorzien in ontwikkeling en aanleg van zonne-energie en energieopslag projecten. Lees hier meer over ons verhaal en onze visie.

Meer informatie over ons team en onderneming?

Onze werkwijze

We begeleiden je door het hele proces, van ontwerp, haalbaarheidsanalyse tot montage en installatie

We komen altijd graag eerst bij je langs op locatie, zowel ter kennismaking als om een goed beeld te krijgen van de situatie. We kijken o.a. naar de huidige staat en de constructie van het dak, de meterkast en elektriciteitsaansluiting, identificeren mogelijke kabelwegen en bespreken een geschikte plek voor de omvormers. Verder bekijken we je verbruiksprofiel, zodat we het systeemontwerp daar optimaal op af kunnen stemmen.

Op kantoor gaan onze engineers aan de slag met de gegevens en wordt een technisch plan van aanpak opgesteld. We selecteren de beste componenten, maken een string- en beleggingsplan, simuleren de stroomproductie van de installatie en zoeken de meest efficiënte AC-oplossing. Ook wanneer een nieuwe of grotere transformator nodig is, kunnen we dat voor je regelen. Aan de hand van het gekozen ontwerp, stellen we je een complete offerte op voor het zonne-energiesysteem.

Ben je een grootverbruiker? Althans, heb je een grootverbruikersaansluiting? Dan kunnen we SDE++ subsidie voor je aanvragen! Deze subsidie biedt je een extra zekerheid in de exploitatie van je zonnepanelen en kan het (her)financieren van je zonne-energiesysteem vergemakkelijken.

Wanneer we de aanleg van jouw project mogen inplannen, gaan we samen kijken naar een geschikte datum. We stemmen alles van te voren met elkaar af en bepalen welke veiligheidsmaatregelen we dienen te nemen, zoals plaatsen van steigers, valbeveiliging en valnetten en hoe we het verticaal transport regelen. Verder spreken we nog af, waar we de bouwmaterialen en gereedschappen kunnen neerzetten tijdens de bouwfase, zodat we jouw bedrijfsvoering niet in de weg zitten als we het systeem plaatsen. Daarna kunnen we materialen inkopen en van start.

Ons montageteam heeft jarenlange ervaring met de plaatsing van zonnepanelen op daken en bouw van zonneparken. We streven naar een hoog kwaliteitsniveau, zowel op het gebied van de geselecteerde componenten, het DC- en AC-systeemontwerp, als ook het vakmanschap bij de montage en installatie van het systeem. Onze montageteam weet dit streven goed te waarborgen. Zij zorgen voor een vakkundige aanleg van jouw project, hebben oog voor details en hanteren daarbij uiteraard de Scope-12 normeringen en richtlijnen. Zo kun jij zorgeloos van jouw zonnepanelen genieten.

Tot slot installeren we de monitoringsapp voor je, waarmee je de zonne-energieproductie van het systeem altijd live kunt volgens via smartphone, tablet of pc. Bij storingen of complicaties ontvangen we via deze monitoringsapp ook een melding. Indien nodig kunnen we dan direct actie ondernemen. Afgezien van een periodieke onderhouds- of schoonmaakbeurt, doen de zonnepanelen vanaf dat moment het werk voor je.

Projecten

Wij zijn thuis in alle facetten van de zonne-energiemarkt

We hebben uiteenlopende projecten geleverd en deze geplaatst op agrarische stallen, tot grootzakelijke daken en zonneparken in binnen en buitenland. Voor elke situatie bieden we je een maatoplossing met een hoge kwaliteit.

20.000+

kWp geïnstalleerd vermogen

100+

Duurzame installaties opgeleverd

50.000+

Zonnepanelen geleverd

Meer projecten zien uit ons referentiebestand?

Quickscan zonnedaken

Ontdek de mogelijkheden op jouw daken, onze experts checken het voor je

Klaar om samen het verschil te maken en de zon aan het werk te zetten? Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. We beantwoorden graag al je vragen en aan de hand van onze quickscan voor zonnedaken kunnen we je al vrij snel een indicatie geven van de mogelijkheden.