LaadpalenDuurzaam laden, duurzaam rijdenOntdek de mogelijkheden

Laadpalen

Elektrische voertuigen opladen met duurzame energie

Elektrisch rijden neemt in sterke mate toe. Dat is goed nieuws! Vooral als elektrische voertuigen worden geladen met duurzaam opgewekte stroom.

Heb je een elektrisch voertuig als particulier, een elektrisch wagenpark voor je werknemers als ondernemer of elektrische vrachtwagens binnen de logistiek, dan kunnen wij je helpen bij het aanleggen van laadpalen en/of snelladers die perfect aansluit bij jouw situatie.

Laadpalen zijn tevens goed te combineren met zonnepanelen. Denk daarbij aan zonnepanelen op je dak, maar ook aan solar carports op parkeerterreinen. Zo kun je de duurzaam en voordelig opgewekte zonnestroom direct gebruiken voor het laden van je EV. Een ideale oplossing, zowel voor thuis als op kantoor.

 • Oplossingen op maat

  We leveren laadpalen en -stations in een brede vermogensrange, enkel en dubbel, mét en zonder afrekensysteem.

 • Duurzaam laden

  Laadpalen zijn ideaal te combineren met zonnepanelen op je dak of met een solar carport, zo laadt je duurzaam en tegen een voordelig tarief.

 • Complete service

  Wij leveren laadpalen compleet, inclusief montage & aansluiting en inregelen van de lader. Zo heb je nergens omkijken naar en kun je direct beginnen met laden.

Ruime keuze aan EV laders

Oplossingen voor zakelijk & privé gebruik

 • Vermogen van de lader

  We leveren laadpalen en laadstations in uiteenlopende vermogens, voor enkel- en driefasen aansluitingen. Afhankelijk van je aansluiting kunnen we bepalen welke lader geschikt is. Voor personenauto’s zijn veel voorkomende types die we leveren, laders met 11KW of 22 KW. Voor vrachtwagens leveren we ook grotere laders van 50-150KW en snelladers met nog hogere vermogens.

 • Uiteenlopende types

  Wil je een laadpaal of een laadstation aan de muur of snellader, het is allemaal mogelijk. We zoeken samen naar beste oplossing voor jouw situatie.

 • Betalingssysteem

  Wil je bijv. als bedrijf de EV lader beschikbaar stellen voor je personeel of als particulier voor openbaar gebruik, dan kunnen we ook laders met een betalingssysteem leveren. Zo kan de geladen stroom direct worden afgerekend met een betalingsapp.

Zonnepanelen

Duurzaam opladen

Combineer je laadpaal met zonnepanelen voor het beste resultaat

Quickscan laadpalen

Ontdek jouw mogelijkheden voor duurzaam laden, ons team checkt het voor je!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw laadoplossing. Laat je gegevens achter en ons team komt zo snel mogelijk bij je terug met een gepast concept en prijsindicatie.