Over Ons TerazonOver onsMaak kennis met het team van TerazonMeer informatie

Over ons

Projectontwikkeling, montage, installatie en nazorg voor zonne-energieprojecten

Terazon Green Energy Projects B.V. is gespecialiseerd in projecten waarbij zonne-energie (PV) wordt opgewekt. Dit kan op daken, land en overige terreinen zoals bijvoorbeeld op parkeerplaats overkappingen, oppervlaktewater en glastuinbouwkassen.

We houden ons met verschillende activiteiten binnen de zonne-energiesector bezig. Zo richten we ons op het plaatsen van zonne-energiesystemen op daken bij agrariërs, MKB-bedrijven en grootzakelijke partijen zoals logistiek en industrie.

Verder doen we projectontwikkeling voor zonneparken op land en met dubbelfuncties en voor dakverhuur op waarbij we zonnepanelen plaatsen op gehuurde daken van derden. Naast het ontwikkelen, bouwen we deze projecten ook wanneer ze ready-to-built status hebben bereikt.

Als onderneming staan wij voor betrouwbaarheid, een professionele en transparante werkwijze en duidelijke communicatie. We werken constructief richting het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen en gaan hierbij mogelijke uitdagingen niet uit de weg.

De jarenlange kennis en ervaring van ons team vormt hiervoor een solide basis. Wat we doen, willen we goed doen en wellicht het belangrijkste, we houden van ons vak!

 • Ervaren partner

  Ons team heeft kennis en ervaring van zowel projectontwikkeling van dakverhuur-projecten en zonneparken, alsook de aanleg van zonnedaken bij agrariërs, bedrijven en industrie.  Zo kunnen we het maatwerk leveren dat het beste past bij jouw project.

 • Komt-voor-elkaar-mentaliteit

  Wij denken praktisch en oplossingsgericht en regelen alles voor je van projectontwikkeling, installatie-ontwerp, subsidieaanvraag en vergunningen, tot bouw en onderhoud. Je project is bij ons in goede handen.

 • Transparant & duidelijke communicatie

  We houden van duidelijke communicatie en zijn transparant in onze aanpak. Je hebt bij ons dan ook maar 1 aanspreekpunt en we zorgen voor een goede afstemming in de planning en de bouw van onze projecten, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Fred Reulink

Directeur

 • +31 (0)6 42 04 08 82

 • f.reulink@terazon.nl

Marc Reulink

Business Development Manager

 • +31 (0)6 22 55 20 27

 • m.reulink@terazon.nl

Klaar voor jouw zonne-energieproject?

Projecten

Wij zijn thuis in alle facetten van de zonne-energiemarkt

We hebben uiteenlopende projecten geleverd en deze geplaatst op agrarische stallen, tot grootzakelijke daken en zonneparken in binnen en buitenland. Voor elke situatie bieden we je een maatoplossing met een hoge kwaliteit.

20.000+

kWp geïnstalleerd vermogen

100+

Duurzame installaties opgeleverd

50.000+

Zonnepanelen geleverd

Meer projecten zien uit ons referentiebestand?