VideoProjectenProjectenOnze zonnedaken & zonneparkenBekijk ze hier

Projecten

Zonnepanelen op agrarische stallen, bedrijfsdaken, tot zonneparken

Als je een goed beeld wil krijgen van hetgeen we voor jou kunnen betekenen op gebied van zonne-energie, neem dan een kijkje tussen onze geleverde projecten. We hebben tal van zonne-energiesystemen geleverd op daken binnen uiteenlopende sectoren, zoals o.a. bij agrariërs, MKB tot industrie. Daarnaast hebben we projecten ontwikkeld en gerealiseerd voor investeerders die zich bezighouden met de exploitatie van zonnedaken en zonneparken.

Hierdoor hebben we ontzettend veel ervaring opgebouwd in binnen- en buiteland en kunnen we je verzekeren van een mooi eindresultaat, bij de opzet en aanleg van jouw zonne-energieproject!

  • Van A tot Z

    We regelen het hele project van A tot Z en we zijn in het hele proces jouw aanspreekpunt.

  • Ervaring

    We hebben ruime ervaring met uiteenlopende projecten, van zonnedaken binnen de agrosector, MKB tot industrie en met projectontwikkeling en bouw van dakverhuur projecten en zonneparken. Je project is bij ons in goede handen.

  • Kwaliteitsnormen

    Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, treffen de juiste veiligheidsmaatregelen op de bouwplaats en installeren vakkundig conform de SCOPE-12 normering.

Zonne-energieproject

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw

We hebben uiteenlopende projecten geleverd en deze geplaatst op agrarische stallen, tot grootzakelijke daken en zonneparken in binnen en buitenland. Voor elke situatie bieden we je een maatoplossing met een hoge kwaliteit. Bekijk hier een greep uit ons projectbestand. Klik op een van de projecten voor meer achtergrondinformatie.

20.000+

kWp geïnstalleerd vermogen

100+

Duurzame installaties opgeleverd

50.000+

Zonnepanelen geleverd

Samenwerken

Klaar om samen jouw zonne-energieproject op te starten?