Locatiescan

Wanneer u wilt weten hoeveel uw dak, land of overig terrein kan opleveren, indien wij van u pachten met als doeleinde zonnepanelen te plaatsen, kunt u onderstaand uw gegevens achterlaten voor een vrijblijvend pachtaanbod.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie hoort uiteraard ook bij de mogelijkheden, graag zelfs! Dan kunnen we elkaar leren kennen, de locatie bekijken en de situatie gedetailleerd in kaart brengen voor het pachtaanbod.

Onderaan deze pagina vindt u het invulblad voor de locatiescan. Weet u bepaalde gegevens niet of heeft u deze niet bij de hand, is dat geen probleem, dan kunt u dat vermelden of ons telefonisch of per mail bereiken wanneer u daar hulp bij nodig heeft.

Indien u de kadastrale gegevens van uw land zoekt kunt u kijken in de koopakte of via internet kijken op www.kadastralekaart.com. Op deze website, die werkt zoals Google Maps, kunt u zoeken naar uw locatie en op het desbetreffende grondstuk klikken. Er verschijnt dan een overzicht in beeld met de gegevens van uw gronden (oppervlakte en kadastrale gegevens). De kadastrale gegevens bestaan uit een gemeentecode, een sectienummer en een perceelnummer.

U kunt de capaciteit van uw netaansluiting opvragen bij uw netbeheerder. Dit kan doorgaans online en u heeft daarvoor alleen uw meternummer nodig. Indien u een slimme meter heeft, ziet u dit nummer in de meterkast onderaan een streepjescode op uw meter. Dit nummer begint met een ‘E’. Heeft u een oude meter dan is dit doorgaans een lang nummer dat begint met ‘NO’.

Link naar Liander.
Link naar Stedin.
Link naar Enexis.

Invulblad locatiescan